Het lustrum gala

Feesten op Virgiel zijn altijd leuk, maar gala's zijn uniek. Een lustrum gala moet daarom dus nog specialer zijn. De lat lag hoog aangezien locaties zoals het kasteel van Versailles, paleis Liechtenstein en nog tal aan prachtige locaties overtroffen moesten worden. Na maanden zoeken is het de Lustrum Gala Commissie gelukt om de perfecte locatie te vinden voor het lustrum gala van het 24e lustrum. Dit jaar vond het gala plaats in een van de mooiste steden van Europa: Praag. Op 16 december opende het National House of Vinohrady haar deuren voor een groep van 1200 mensen bestaande uit Virgilianen, reünisten en dates. Overdag was er de gelegenheid om met je date de stad te verkennen, een wandeling langs de Donau te maken en een hapje te gaan eten in de oude binnenstad. ‘s Avonds maakte iedereen zich klaar voor een avond vol klasse en spektakel die ervoor zorgde dat iedereen zijn date en het 24e lustrum van de KSVSV nooit meer zou vergeten.

Gala Commissie

VoorzitterTijmen Mulder
SecretarisLaura Guleij
PenningsmeesterThijs van den Bosch
Commissaris Bands & ActsPiet van Beek
Commissaris LogistiekEsmée te Velde
Commissaris PromoCharlotte Blankensteijn

Vanuit de Gala Commissie

Als Gala Commissie was het extra spannend om het spits af te bijten. Het enige dat we wisten, maar wat we bijna niet durfden te hopen, was dat het gala dan ook als knallende opening misschien wel het hoogtepunt van het lustrum zou worden. De meeste van ons maken een lustrum gala maar 1 keer mee, wat het organiseren van dit gala extra speciaal maakte.

"Als Gala Commissie was het extra spannend om het spits af te bijten."

Met 6 relatief jonge enthousiaste Virgilianen zo in het diepe gegooid worden was verschrikkelijk gaaf om te ervaren. Na er bijna een jaar voor te hebben gewerkt, was het gek om in Praag te staan. Het enthousiasme dat je terugkrijgt van Virgilianen is fantastisch en is het ook mooie aan deze vereniging. We hebben genoten van het weekend in Praag. Van de tequila shots en het dansen in een nog lege Karlovy Lazne op vrijdag tot de prachtige geklede Virgilianen en fantastische sfeer op het gala op zaterdag.

"Het enthousiasme dat je terugkrijgt van Virgilianen is fantastisch en is ook het mooie aan deze vereniging."

We hebben met een ontzettend leuke groep een gala mogen organiseren in de prachtige stad Praag waarbij zelfs toko mensen zich redelijk lang chique wisten te gedragen. Een feest dat wij, en hopelijk vele anderen, niet snel meer zullen vergeten.

National House of Vinohrady
National House of Vinohrady

💪🏼 Help mee deze pagina te verbeteren!

Een fout ontdekt? Of mis je verhalen?

Stuur ons feedback...Bewerk deze pagina op GitHub...