De lustrum productie

Ieder jaar wordt er voor en door Virgilianen een fantastische productie neergezet op de planken van Theater de Veste. Dit jaar vond het echter op een andere locatie plaats in verband met het lustrum. Na ruim een jaar lang zwoegen en zweten is op 11 juni 2018 Shrek de Musical opgevoerd in het grootste theater van Nederland, namelijk het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Lustrum Productie

Voorzitter & bandSilke van der Burg
Secretaris & KostuumLieke Schneidenberg
Penningsmeester & ZangLot van Leeuwen
Theater, Promo & SpelMaria Geuze
Vice & DansSophia Brans
Extern & DecorThijs van Veldhoven
Theater & TechniekMartin Geertjes

Vanuit de Lustrum Productie

Het lustrumjaar kwam er aan en dat betekende dat er een lustrum productie aan zat te komen. Om deze reden zijn we een stuk eerder gevraagd als commissie, en met een persoon extra ten opzicht van normaal. Al vroeg konden we ons gaan focussen op het vinden van een geschikte locatie waarmee onderscheid kon worden gemaakt met andere jaren. Het AFAS Circustheater zou voor ons de ideale locatie worden en voor het stuk werd al snel duidelijk dat het Shrek de Musical moest worden. Voor alle deelnemers was afgelopen jaar een unieke kans om in een theater te spelen en een stuk op te voeren die anders niet mogelijk is. Er is een show neergezet waarvan niemand had gedacht dat het zou lukken. Iedereen heeft hard naar het einde toegewerkt en het resultaat mocht er daarom zeker weten zijn!

"Het AFAS Circustheater zou voor ons de ideale locatie worden en voor het stuk werd al snel duidelijk dat het Shrek de Musical moest worden."

AFAS Circustheater
AFAS Circustheater

💪🏼 Help mee deze pagina te verbeteren!

Een fout ontdekt? Of mis je verhalen?

Stuur ons feedback...Bewerk deze pagina op GitHub...