Het openingsfeest

Lustrum Branding was verantwoordelijk voor de basis van het 24e Lustrum. Vanaf februari 2017 is Branding bezig geweest met het bedenken van het thema, het maken van de huisstijl, het lustrumgevoel neerzetten, het organiseren van de themabekendmaking en als laatste het openingsfeest van het 24e lustrum. Vanaf het einde van de zomervakantie is aan de opening gewerkt. Met geleidelijk aan steeds meer verschillende groeperingen en commissies is er bijgedragen aan de feestelijke opening van het lustrum.

Branding Commissie

Vera van Maaren
Kees Fritschy
Freija Rozendaal
Ruben den Uyl

Vanuit de Branding Commissie

Wat is nou iets dat je waarschijnlijk maar één keer in je leven gaat doen? Voor veel mensen is dat een lustrum van Virgiel meemaken, maar als Kikker uit 2012 zou dit natuurlijk al het tweede lustrum voor mij zijn. Een huisstijl neerzetten voor een lustrum is hoogstwaarschijnlijk wél iets wat ik maar één keer in mijn leven ga doen. Het geluk bestond dat wij in ons midden zelfs niet 1, maar 2 ‘lustrumfeuten’ uit 2012 hadden zodat we ergens op konden bouwen met de brainstorms over het thema.

"Een huisstijl neerzetten voor een lustrum is hoogstwaarschijnlijk wél iets wat ik maar één keer in mijn leven ga doen."

Het was dus aan ons de taak om na te denken over de lustrum gedachte van het 24e lustrum van KSV Sanctus Virgilius. De grote vraag is; Wat is nou een lustrum gedachte? Het is niet alleen zomaar een thema of een logootje, maar het gaat om de hele sfeer eromheen. Het gevoel dat onder de Virgilianen hangt, hoe er over het lustrum gesproken wordt en vooral de spanning die je voelt omdat het enige echte lustrumjaar er aan zit te komen!

💪🏼 Help mee deze pagina te verbeteren!

Een fout ontdekt? Of mis je verhalen?

Stuur ons feedback...Bewerk deze pagina op GitHub...